Usluge

This post is also available in: English

– Proizvodnja i promet poljoprivrednih proizvoda
– Ugovaranje poljoprivredne proizvodnje
– Obezbeđujemo kompletan repro materijal
– Obavljamo uslužno obradu zemlje poljoprivrednim mašinama i kombajem
– Vršimo otkup, skladištenje, sušenje i prodaju poljoprivrednih proizvoda

 

-Skladištenje:

-Skladištenje je jedna od usluga koja se pruža našim koperantima I moguća je na 8 meseci. Silosi kapaciteta 5000t su opremljeni trenutno najboljom opremom ISO standarda, tako da proizvod zadržava najbolji kvalitet I samim time se moze plasirati kako na domaće tako I na strano tržište.

usluge 3

 

Sušenje I pročišćavanje:

Sušara kapaciteta 10t sa 28% vlage na sat. Opremljena je najboljom tehnologijom I softrverom kontrole sušenja. Pročišćavanje se vrši pre I posle sušenja. Pre sušenja vrši se grubo prečišćavanje koje odstranjuje grubre primese, posle sušenja vrši se fino prečišćavanje. Tokom ovih operacija FILTER CIKLONA izvlači najfiniju prljavštinu I time priprema robu za domaće I svetske standarde.

 

usluge 1usluge 2

 

 

 

 

 

 

 

 

-Otkup:

Proizvođač donosi robu na prijemno mesto, kontrolna kuća uzima uzorak I vrše analize. Na osnovu analiza proizvođaču se skidaju troškovi sušenja. Našim proizvođačima I koperantima kaldarica je omogućila skladištenje bez troškova.

 

-Prodaja:

Kaldarica trenutno vrši prodaju u Srbiji I sarađuje sa lokalnim kućama. Obradu proizvoda koju omogućava kaldarica ispunjava standard izvoza na svetska tržišta. Naš cilj je da u bliskoj budućnosti proširimo saradnju kako sa domaćim tako I sa inostranim klijentima.

 

Delatnost

 

wheat